0

Hill's PRESCRIPTION DIET I/D STRESS MINI

Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress Mini пълноценна диетична храна, която задоволява хранителните нужи на Вашето куче в случай на храносмилателни разстройства, свързани със стрес. Тази диета може да се използва за дългосрочно хранене. Ако периодът, в който кучето ще бъде подложено на стрес е предвидим, започнете храненето по-рано.

Разфасовка

Успокоява и лекува стомашно-чревни разстройства, причинени от стрес, при кучета от дребните породи до 14кг.

Prescription Diet™ i/d™ Stress Mini Canine е пълноценна диетична храна за домашни любимци за намаляване на остри чревни абсорбционни нарушения и за компенсация за малдигестия и хронични заболявания, които се повлияват от храни с ниско съдържание на мазнини при кучета в зряла възраст. Тази диетична храна за домашни любимци има повишено ниво на електролити, високосмилаеми съставки и ниско съдържание на мазнини.

Грижа за храносмилателната система

Както при хората, някои кучета изпитват стрес, което може да полияе като цяло здравето им. Стреса причинява дисбаланс на чревната микрофлора и увеличава подвижността на червата, което води до храносмилателни разстройства, което може да бъде наистина неприятно изживяване за всички.

Диетолозите и ветеринарните лекари в Hill’s разработиха лечебната храна Prescription Diet™ i/d™ Stress, която е специално формулирана за се справя с предизвикани от стрес храносмилателни разстройства при кучета до 14 кг.

Как работи:

 • Висока смилаемост и ниско съдържание на мазнини.
 • Обогатена с пребиотични фибри.
 • Високи нива на омега 3 мастни киселини.
 • Добавен джинджифил.
 • Клинично доказани антиоксиданти.

Как помага:

 • Формулирана със съставки, подпомагащи контрол на стреса.
 • Поддържа здрасловното храносмилане и доброто качество на фекалиите.
 • Поддържа здравсловния баланс на чревни бактерии.
 • Успокоява и облекчава храносмилателната система.
 • Поддържа здравето на имунната система

 

Допълнителна информация:

Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress Mini пълноценна диетична храна, която задоволява хранителните нужи на Вашето куче в случай на храносмилателни разстройства, свързани със стрес. Тази диета може да се използва за дългосрочно хранене. Ако периодът, в който кучето ще бъде подложено на стрес е предвидим, започнете храненето по-рано.

Моля консултирайте се с ветеринарния си лекар за повече информация, за това как Prescription Diet™ храните могат да помогнат на кучето ви да продължи да се наслаждава на щастлив и активен живот.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Препоръчителни дневни дажби

Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

Регулирайте количеството храна на ден, необходимо за поддържане на оптимално тегло. Ако се колебаете, потърсете съвет от ветеринарния си лекар. За най-добри резултати:

 • Покрийте и приберете в хладилник неизползваното количество храна. Направете плавен преход към новата храна за период от 7 дни или спазвайте препоръката на ветеринарния си лекар.
 • Хранете изключително с предписаната Prescription Diet™ в суха или консевирана форма и лакомства Hill’s™.
 • Разделете препоръчаната дневна дажба на няколко малки порции за целия ден.
 • Осигурете на кучето постоянен достъп до прясна вода за пиене.
 • Водете кучето на редовни контролни прегледи.

 

Телесно тегло (кг)Суха храна гр
2.5 55 – 75
5 95 – 130
10 160 – 220
20 265 – 365
30 360 – 495
40 445 – 615
50 530 – 730
60 + 11 на кг

Състав

Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

С пилешко: пивоварен ориз, царевично нишесте, пшеница, царевичен глутен, пилешки (18%) и пуешки протеин, животински овкусител, ленено семе, сушена цвеклова каша, минерали, животински мазнини, ечемик, овес, корен от джинджифил на прах, соево масло, витамини, L-лизин, L-карнитин, хидролизиран млечен протеин, микроелементи, таурин, L-триптофан и бета-каротен. С естествен антиоксидант (смес от токофероли).

 

Средно съдържание на хранителни вещества и калории

3349 ккал/кг (335 ккал/100г)
Хранителни веществаСуха храна1
%
Протеин 25.2
Мазнини 8.7
Сурови влакнини 1.7
Въглехидрати / NFE 58.7
Калций 0.81
Фосфор 0.61
Натрий 0.35
Калий 0.95
Магнезий 0.092
Таурин 0.10
Общо омега-3 мастни киселини 0.90
Пепел 5.8
Бета-каротен 3.68 ppm
Разтворими влакнини 1.4
202130

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас