0

Hill's PRESCRIPTION DIET GASTROINTESTINAL BIOME

Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome е пълноценна, диетична храна за домашни любимци, която осигурява пълноценно хранене, от което се нуждае Вашето куче в зряла възраст. Моля, консултирайте се с Вашия ветеринарен лекар за допълнителна информация относно това как нашите диети могат да помогнат на Вашето куче да продължи да се радва на щастлив и активен живот.

Разфасовка

Грижа за храносмилането
Храносмилателното здраве на Вашето куче може да бъде повлияно отрицателно от много неща, а когато кучето Ви е разстроено, това е неприятно изживяване за всички. Добрата новина е, че можете да помогнете на Вашето куче да се почувства по-добре с храна, включваща революционен микс от богати на активни фибри съставки за активиране на чревния микробиом – уникална екосистема в храносмилателния тракт на кучето – начело на храносмилателната грижа.

Диетолозите и ветеринарните лекари на Hill’s формулират Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome с помощта на ActivBiome +, революционен микс от богати на активни фибри съставки, за активно спомагане на редовни и нормални изпражнения и за намаляване на риска от бъдещи прояви на разстроен стомах.

Как работи:

Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome активно спомага редовните и нормални изпражнения и намалява риска от бъдещи прояви на разстроен стомах.

 • Бързо действие – клинично доказано спомага за втвърдяване на редките фекалии.
 • Спомага за успокояване на храносмилателния тракт.
 • Насърчава полезната микрофлора на червата в подкрепа на храносмилателното здраве.

Как помага:

 • Спомага за успокояване на храносмилателния тракт и благоприятства полезната чревна микрофлора за поддържане на здравословно храносмилане.
 • С иновационната технология ActivBiome+, революционен микс от богати на активни фибри съставки за активиране на чревния микробиом и поддържане на храносмилането и общото благосъстояние.
 • Високи нива на Омега-3 мастни киселини (DHA & EPA).
 • Оптимално балансирани разтворими и неразтворими влакнини.

За допълнителна информация и насоки, относно най-добрия избор за Вашето куче, се консултирайте с ветеринарен лекар.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОСНОВНИ ПОЛЗИ
ActivBiome+ технология – микс от богати на активни фибри съставки
Високо
Осигурява нормални изпражнения. Подхранва и активира чревния микробиом, за да се отделят полезни противовъзпалителни и антиоксидантни вещества. Осигурява дългосрочно здравето на храносмилателната система.
Разтворими и неразтворими влакнини
Добавени
Спомагат за справяне при реагиращи на влакнини състояния
Омега-3 мастни киселини (DHA & EPA)
Високи
Прекъсват цикъла на възпалението
Усвояемост на протеини
Висока
Лесно усвояване на есенциалните амино киселини
Тиква
Добавена
Източник на влакнини, които поощряват здравото храносмилане
Мазнини
Умерено
Гарантира адекватен прием на хранителни вещества с по-малки порции храна.

Препоръчителни дневни дажби

Тези стойности са само ориентировъчни, тъй като нуждите на домашните любимци са различни. Регулирайте количеството храна, за да поддържате оптималното телесно тегло. Ако не сте сигурни, попитайте Вашия ветеринарен лекар. За най-добри резултати и безопасност:

 • Постепенно преминете към новата храна на Вашия домашен любимец за период от 7 дни.
 • Хранете изключително с препоръчителната диета PRESCRIPTION DIET, консерви и лакомства Hill’s.
 • Разделете препоръчаното дневно количество на по-малки порции и хранете през целия ден.
 • Осигурете достъп до прясна вода по всяко време.
 • При остра диария, хранете без преход и разделете дажбата на малки, чести хранения (3-6 пъти на ден). Препоръчителна продължителност на хранене: 1 до 2 седмици по време на и възстановяване от тежка диария. Компенсиране след неусвояване на хранителни вещества: 3 – 12 седмици или по-дълго ако е необходимо.
 • Кажете на Вашия ветеринарен лекар да следи състоянието на Вашия домашен любимец.
 • Съхранявайте неизползвана отворена храна на хладно и сухо място. Пазете от влага.
 • За да предотвратите задушаване, пазете опаковката на място, недостъпно за домашни любимци и деца.

 

Телесно тегло (кг)Суха храна, г
2.5 65
5 110
10 185
20 305
30 415
40 515
50 + 11 за кг

СЪСТАВ: Зърнени храни, месни и животински деривати,  деривати от растителен произход, мазнини и масла, екстракти от растителни протеини, плодове, семена, минерали, зеленчуци. Високосмилаеми съставки: Дехидратиран пилешки и пуешки протеин, пивоварен ориз, царевица,  царевично брашно, животинска мазнина, растително масло.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВПротеин: 21,0%; Мазнини: 13,4%; Омега -3 мастни к-ни: 1,2%; DHA: 0.14%; EPA: 0.20%; Сурови фибри:6,6%; Сурова пепел: 6,0%; Калций: 1,0%; Фосфор: 0,66%; Натрий: 0,37%; Калий: 0,84%; Магнезий: 0,10%. ЗА КГ:  Витамин A: 9760IU;   Витамин D3: 650IU; Витамин E: 700мг; Витамин C: 110мг; Бета каротин: 1,5мг.

ДОБАВКИ НА КГ: Добавъчни храни: 3b103 Желязо: 84,7мг; 3b202 Йод: 1,3мг; 3b405 Мед: 8,4мг; 3b502 Манган: 8,8мг; 3b603 Цинк: 175мг; 3b801 Селен: 0,2мг; с натурален антиоксидант.

202126

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас