0

Royal Canin Mini Sterilised

Пълноценна храна за кучета - За кастрирани кучета от дребни породи (от 1 до 10 кг) в зряла възраст - Над 10 месеца - Кучета със склонност към натрупване на наднормено тегло.

Разфасовка

След кастрация метаболизмът на вашето куче се забавя и то може да изглежда щастливо докато релаксира отпуснато на дивана вместо да приключенства, но все още да е лакомо, когато дойде момента за хранене. Подходяща за кастрирани кучета с тегло  в зряла възраст до 10кг, ROYAL CANIN® Sterilised Mini  задоволява глада на вашето куче с висококачествени хранителни вещества специално дозирани да го поддържат във форма и активен. ROYAL CANIN® Sterilised Mini съдържа оптимална комбинация фибри за регулярна и правилна чревна проходимост. Какво още? Помага на вашето куче да се чувства заситено и да спре похапването между нормалните часове за хранене. Тази формула е специално създадена с по-малко диетични мазнини, за да подпомогне вашето куче да избегне здравословните усложнения, които са обвързани с наддаването на излишно тегло.  Какво още? ROYAL CANIN® Sterilised Mini  съдържа оптимална комбинация от фибри, която подпомага вашето куче да се чувства заситено и осиурява редовната чревна проходимост и усвояване. ROYAL CANIN® Sterilised Mini  е с доказани научни резултати - съдържа 14% по-малко калории в сравнение със стандартната формула за кучета в зряла възраст. Това означава, че резултатите на ROYAL CANIN® Sterilised Mini  са с доказан успех. Нашата Sterilised хранителна програма има два компонента: хрупкави гранули и вкусен пастет в пауч и двата варианта са пълноценни и перфектно се допълват един друг. А защо да не пробвате вкусно допълнение към гранулите?

Състав: царевица, дехидратиран птичи протеин, пшеница, хидролизирани животински протеини, царевичен глутен, растителни влакнини, изолат от растителен протеин*, животински мазнини, пулп от цвекло, мая и части от нея, рибено масло, соево масло, люспи и семена от псилиум, фрукто-олигозахариди, минерали, масло от пореч, екстракт от невен (източник на лутеин).

Добавки(на кг.): Хранителни добавки: Витамин A: 22000IU, Витамин D3: 1000IU, E1 (Желязо): 40мг, E2 (Йод): 4мг, E4 (Мед): 12мг, E5 (Манган): 52мг, E6 (Цинк): 156мг, E8 (Селен): 0,07мг, L-карнитин: 200мг - Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 5г - Консерванти - Антиоксиданти.

Аналитични съставки: Протеин: 30,0% - Сурови мазнини: 13,0% - Сурова пепел: 5,4% - Сурови влакнини: 6,6%.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място. *L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Тегло на кучето1 кг-3 кг-6 кг-10 кг-
- Грама Чаши Грама Чаши Грама Чаши Грама Чаши
На закрито - ниско ниво на активност 23 гр 2/8 53 гр 5/8 89 гр 1 dose 131 гр 1+4/8
Нормално ниво на активност 28 гр 3/8 63 гр 6/8 106 гр 1+2/8 155 гр 1+6/8
Високо ниво на активност 32 гр 3/8 73 гр 7/8 123 гр 1+3/8 180 гр 2+1/8
272290

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас