0

Hill's PRESCRIPTION DIET D/D /С ЕЛЕНСКО/

Prescription Diet™ d/d™ Feline Venison and Green Pea е специално създадена да намали алергичната реакция към храната и да подсили кожната бариера при котки.

Разфасовка

Формулирана да помогне за намаляване на алергични реакции към храни и да подкрепя здравето на кожата.

Как помага:

Prescription Diet™ d/d™ Feline Venison and Green Pea е специално създадена да намали алергичната реакция към храната и да подсили кожната бариера при котки.

 Основни характеристики

  • Две иновативни формули, всяка една от които съдържа различен и единствен животински протеинов източник (еленско месо) и единичен източник на въглехидрати и растителен протеин (зелен грах). Поради по-рядко използване на еленско месо в храните за котки, то рядко предизвиква хранителна алергия.
  • За по-добро овкусяване, гранулите на сухата формула са покрити с хидролизиран пилешки протеин. За да се избегнат алергичните реакции, този хидролизат има средно молекулно ниво < 6 000 далтона и не съдържа цели протеинови молекули.
  • Ограничава количеството несмлян протеин, постъпващ в храносмилателния тракт и по този начин се минимизира възможността от предизвикване на нежелани реакции.
  • Отлично пречистеното рибено масло, с напълно отстранени протеинови остатъци, е добавено като източник на Омега 3 мастни киселини.
  • Спомага за намаляване на признаци на алергични реакции към храната.
  • Спомага функцията на кожата и поддържане на лъскава козината, благодарение на високото ниво на есенциални мастни киселини.
  • Отличен вкус, който котката Ви ще хареса.

Моля, консултирайте се с ветеринарния лекар на Вашата котка за допълнителна информация и насоки, относно най-добрия избор за Вашия любимец.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Препоръчителни дневни дажби

Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

Телесно тегло (кг)Суха храна гр
2 30 – 40
3 40 – 55
4 50 – 70
5 60 – 80
6 65 – 95
7 + 12 на кг

Състав

Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

С еленско и зелен грах: изсушен грах (43%), грахов протеин, животински мазнини, еленски протеин (4%), микроелементи, целулоза, соево масло, минерали, рибено масло, брашно от грахови трици, животински овкусител, витамини, микроелементи и бета-каротен. С естествени антиоксиданти (смес от токофероли).

 

Средно съдържание на хранителни вещества и калории

4029 ккал/кг (403 ккал/100г)
Хранителни веществаСуха храна1
%
Протеин 32.0
Мазнини 22.7
Сурови влакнини 6.1
Въглехидрати / NFE 33.3
Калций 0.99
Фосфор 0.79
Натрий 0.24
Калий 0.85
Магнезий 0.115
Таурин 0.50
Общо омега-3 мастни киселини 0.90
Общо омега-6 мастни киселини 3.61
Пепел 5.9
Бета-каротен 2.40 ppm
12

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас