0

Hill's PRESCRIPTION DIET GASTROINTESTINAL BIOME

Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome за котки е пълноценна, лечебна храна за домашни любимци за намаляване на острите чревни абсорбционни нарушения и за компенсиране на малдигеция при котки в зряла възраст. Тази диета за домашни любимци има повишено ниво на електролити, високо смилаеми съставки и ниско ниво на мазнини.

Разфасовка

Грижа за храносмилането
Здравето на храносмилателната система на котките, може да бъде засегнато от много неща и когато котката има храносмилателно разстройство, е много неприятно за всички. Добрата новина е, че можете да помогнете на котката си да се почувства по-добре с храна, която по революционен начин подпомага храносмилателните проблеми реагиращи на влакнини, като подобрява здравето на микробиома – уникалната чревна екосистема на животното ви – като основна част от грижата за храносмилането. Специалистите по хранене на Hill’s и ветеринарни лекари формулираха Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome храната с ActivBiome+, иновативна технология за съставките, която поощрява регулярните и здрави изпражнения и поддържа здравето на храносмилателната система.

Здравето на храносмилателната система на котките, може да бъде засегнато от много неща и когато котката има храносмилателно разстройство, е много неприятно за всички. Добрата новина е, че можете да помогнете на котката си да се почувства по-добре с храна, която по революционен начин подпомага храносмилателните проблеми реагиращи на влакнини, като подобрява здравето на микробиома – уникалната чревна екосистема на животното Ви – като основна част от грижата за храносмилането.

Специалистите по хранене на Hill’s и ветеринарни лекари формулираха Hill’s PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome храната с ActivBiome+, иновативна технология за съставките, която поощрява регулярните и здрави изпражнения и поддържа здравето на храносмилателната система.

Как работи:

Уникално формулирана, за да:

 • поддържа полезната чревна микрофлора, за да се поощрява храносмилателното здраве;
 • осигурява регуляре мотилитет на дебелите черва;
 • спомага за баланса на храносмилателната функция.

 

Как помага:

 • Иновативна ActivBiome+ технология за съставките, патентован микс от активни влакнини, които клинично доказано подхранват чревния микробиом, за да се поддържа храносмилателното здраве и благоденствието.
 • Високи нива на Omega-3 мастни киселини (DHA & EPA).
 • Оптимален баланс между разтворими и неразтворими влакнини.
 • Страхотен вкус, който кучето Ви ще хареса.
 • За допълнителна информация и насоки, относно най-добрия избор за Вашето куче, се консултирайте с ветеринарен лекар.

За допълнителна информация и насоки, относно най-добрия избор за Вашето куче, се консултирайте с ветеринарен лекар.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОСНОВНИ ПОЛЗИ
ActivBiome+ Technology, патентован микс от специални влакнини
Високи
Осигурява нормални изпражнения. Подхранва и активира чревния микробиом, за да се отделят полезни противовъзпалителни и антиоксидантни вещества. Осигурява дългосрочно здравето на храносмилателната система.
Разтворими и неразтворими влакнини.
Добавени
Спомагат за контрола при състояния, реагиращи на влакнини.
Омега 3 мастни киселини (DHA & EPA
Високи
Прекъсват цикъла на възпалението.
Тиква
Добавена
Източник на влакнини, които поощряват здравословното храносмилане.
Смилаемост на протеините
Висока
Лесно усвояване на есенциалните амино киселини.
Мазнини
Средни нива
Осигуряват адекватен прием на хранителни вещества в по-малко порции храна.
Клинично доказани антиоксиданти, витамини Е и С
Добавени
Спомагат за намаляване на отделяните от клетките свободни радикали и подпомагат функцията на имуната система.

Препоръчителни дневни дажби

Регулирайте количеството храна, ако е необходимо, за да се поддържа оптимално тегло. Наблюдавайте състоянието на пациента, за да сте сигурни, че хранителната препоръка дава най-добри резултати.

 • Препоръчайте хранене само със суха и мокра храна Hill’s PRESCRIPTION DIET.
 • Новата храна трябва постепенно да се въведе в рамките на 7 дни.
 • При остра диария, хранете без преход и разделете дажбата на малки, чести хранения (3-6 пъти на ден). Препоръчителна продължителност на хранене: 1 до 2 седмици по време на и възстановяване от тежка диария. Компенсиране след неусвояване на хранителни вещества: 3 – 12 седмици.
Телесно тегло (кг)Суха храна, г
2 35
3 50
4 65
5 75
6 + 13 за кг

Смесено хранене

Смесено хранене
Телесно тегло (кг) Консерва 82г Суха храна, г
2 1 20
3 1 35
4 1 45
5 1 55
6 + 1 11 за кг

СЪСТАВ: Зърнени храни, месни и животински деривати, екстракти от растителни протеини, мазнини и масла, деривати от растителен произход, плодове, минерали, семена. Високосмилаеми съставки: Дехидратиран пилешки и пуешки протеин, пивоварен ориз, царевица, животинска мазнина, царевично брашно.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВПротеин: 34,3%; Мазнини: 17,2%; Сурови фибри: 5,2%; Омега -3 мастни к-ни: 1,0%; DHA: 0.14%; EPA: 0.21%; Сурова пепел: 5.6%; Калций: 0.76%; Фосфор: 0,62%; Натрий: 0,28%; Калий: 0,85%; Магнезий: 0,17%. ЗА КГ:  Витамин A: 9600IU;   Витамин D3: 920IU; Витамин E: 675мг; Витамин C: 110мг; Бета каротин: 1,5мг.

ДОБАВКИ НА КГ: Добавъчни храни: 3b103 Желязо: 66.7мг; 3b202 Йод: 1.0мг; 3b405 Мед: 6.6мг; 3b502 Манган: 6.9мг; 3b603 Цинк: 138мг; 3b801 Селен: 0.1мг; с натурален антиоксидант.

9

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас