1

VET ESSENTIALS YOUNG ADULT NEUTERED С РИБА ТОН – ЗА КАСТРИРАНИ КОТКИ ОТ 6 МЕС. ДО 6 ГОД.

Пълноценно и бансирано хранене за млади кастрирани котки, с усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. клинично доказано подпомага изгарянето на мазнини, постигането и поддържането на оптимално тегло след кастриране.

Разфасовка

Храната за котки Hill’s VET ESSENTIALS NEUTERED CAT Young Adult с риба тон е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. клинично доказано подпомага изгарянето на мазнини, постигането и поддържането на оптимално тегло след кастриране.

Ще намерите VetEssentials ексклузивно във ветеринарните клиники!

 

Основни ползи

Клинично доказано хранене, което може да промени живота на твоя любимец.

Храната за котки Hill’s VET ESSENTIALS NEUTERED CAT Young Adult с риба тон е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. клинично доказано подпомага изгарянето на мазнини, постигането и поддържането на оптимално тегло след кастриране (предлага се само във ветеринарните клиники).

  • Тегло: Уникалният микс от съставки и ниското съдържание на мазнини доказано помагат на кастрираните котки да постигнат и поддържат оптимално тегло
  • Пикочна система: Контролирани нива магнезий, фосфор и калций за здрава пикочна система
  • Кожа и козина: С омега-6 мастни киселини за здрава кожа и лъскава козина
  • Храносмилане: Подпомага храносмилателната система и образуването на твърди изпражнения
  • Имунитет: Високи нива антиоксиданти за поддържане на естествените защитни сили на организма

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИКЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
Уникален микс от съставки Високо съдържание Спомага за изгаряне на мазнините и за здравословен енергиен метаболизъм, благодарение на което котките постигат и поддържат оптимално тегло.
Мазнини Ниско съдържание Спомага за постигане на оптимално тегло.
Магнезий; фосфор; калций Контролирано съдържание Поддържат пикочната система – от бъбреците до пикочния мехур.
Целево pH на урината Киселинно: pH 6,2 – 6,4 Поддържа здрав уринарния тракт.
Омега-6 мастни киселини Оптимално съдържание Помага поддържането на здрава кожа и красива козина.
Отлична антиоксидантна формула Добавена Високи нива антиоксиданти за поддържане на естествените защитни сили на организма.
L-карнитин Добавен, клинично доказани нива Улеснява преобразуването на мазнините в енергия, ограничавайки тяхното натрупване, и запазва чистата мускулна маса.
100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Препоръчва се за:

Млади кастрирани котки от операцията до 6 години.

 

Противопоказания:

Подрастващи котки под 6-месечна възраст.

Бременни или кърмещи котки. По време на бременност и кърмене котките трябва да преминат на Hill’s VET ESSENTIALS GROWTH Kitten.

 

Допълнителна информация:

Здравословният избор е от значение не само за Вас, но и за Вашия любимец. Повече от 75 години Hill’s се грижи за здравето на домашните любимци.

Всяка храна Hill’s VET ESSENTIALS е с уникална формула, осигуряваща 5 незаменими ползи за здравето на Вашия любимец, и се предлага само във ветеринарните клиники. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.

Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill’s VET ESSENTIALS, Вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.*

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Други подходящи продукти

Храните Hill’s се предлагат в различни сухи и мокри варианти за специфичните нужди на Вашата котка, с разнообразни вкусове, които тя ще обикне.

 

Препоръчителни дневни дажби

Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

 

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.
Котка в зряла възраст от 1 до 6 години
Котка в зряла възраст от 1 до 6 години
Телесно тегло (кг) Суха храна г
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 13 на кг

От операцията до 1 година

От операцията до 1 година
Телесно тегло (кг) Суха храна г
2 70
3 95
4 115
5 135
6 155

Състав

Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

СЪСТАВ: пилешки и пуешки дехидратиран протеин, пивоварен ориз, царевично брашно, целулоза, сушено доматено пюре, ленено семе, дехидратиран протеин от риба тон (4%), животинска мазнина, кокосово масло, минерали, хидролизиран животински протеин, сушена цвеклова каша, сушени моркови.

Средно съдържание на хранителни вещества и калории

3442 ккал/кг (344 ккал/100г)

Хранителни веществаСуха храна1
%
Протеин 40.5
Мазнини 13.5
Въглехидрати / NFE 30.5
Сурови влакнини 9.2
Калций 1.03
Калий 0.77
Натрий 0.49
Магнезий 0.091
Таурин 0.22
Витамин C 112 ppm
Витамин E 382 IU/kg
Общо омега-3 мастни киселини 1.05
Общо омега-6 мастни киселини 2.51
605099

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас