0

VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH MATURE ADULT 7+ С ПИЛЕШКО – ЗА КОТКИ НАД 7 ГОДИНИ

Оптимална, клинично доказана храна, с усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. уникална клинично доказана дентална технология за здрави зъби и венци. По-големите гранули с уникална технология, която осигурява клинично доказано почистващо действие, подобно на четка за зъби.

Разфасовка

Храната за котки Hill’s VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ с пилешко е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. уникална клинично доказана дентална технология за здрави зъби и венци. По-големите гранули с уникална технология, която осигурява клинично доказано почистващо действие, подобно на четка за зъби.

Ексклузивно във ветеринарните клиники.

За котки над 7 години.

 

Основни ползи

Клинично доказано хранене, което може да промени живота на твоя любимец.

Храната за котки Hill’s VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult 7+ с пилешко е усъвършенствана формула с 5 незаменими ползи за здравето, вкл. уникална клинично доказана дентална технология за здрави зъби и венци. По-големите гранули с уникална технология, която осигурява клинично доказано почистващо действие, подобно на четка за зъби.

  • Здрави зъби: Клинично доказана дентална технология на гранулите, която намалява плаката и зъбния камък за здрави зъби и венци
  • Храносмилане: С оптимален микс от фибри за здрава храносмилателна система
  • Пикочна система: Поддържа здрава пикочната система
  • Тегло: Помага за поддържане на оптимално тегло чрез клинично доказани нива L-карнитин и високо съдържание на фибри
  • Жизненоважни органи: Подпомага жизненоважните органи чрез контролирани нива на минералите

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИКЛЮЧОВИ ПОЛЗИ
Протеин; калций; фосфор; натрий Контролирано съдържание Осигурява синергичен микс от съставки за поддържане на енергията и активността.
Енергийна плътност; мазнини Намалени нива Помагат за предотвратяване на напълняването.
Фибри Увеличено съдържание Увеличават обема на храната, което поддържа чувството за ситост. Прокарва космите през храносмилателната система, намалявайки образуването на космени топки. Подпомага редовното изхождане.
Технология с фибри Клинично доказана дентална технология, при която фибрите са подредени в матрица по специален начин. Фибрите прочистват зъбната повърхност, намалявайки плаката и зъбния камък за здрави зъби и венци.
L-карнитин Добавен, клинично доказани нива Улеснява преобразуването на мазнините в енергия, ограничавайки тяхното натрупване.
Омега-6 мастни киселини Високо съдържание Допринасят за здрава кожа и козина.
Магнезий; фосфор; натрий; калций Контролирано съдържание Поддържат здравето на уринарния тракт.
Целево pH на урината 6,4–6,6 Киселинно: pH 6,4 – 6,6 Поддържа здрав уринарния тракт в този етап от живота на любимеца.
Отлична антиоксидантна формула Клинично доказани нива висококачествени антиоксиданти; високо съдържание витамин Е и С Неутрализира свободните радикали и допринася за поддържане на здрава имунна система.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Препоръчва се за:

Котки в напреднала възраст, над 7 години.

 

Противопоказания:

Подрастващи котки под 6-месечна възраст.

Бременни или кърмещи котки. По време на бременност и кърмене котките трябва да преминат на Hill’s VET ESSENTIALS GROWTH Kitten.

 

Допълнителна информация:

Здравословният избор е от значение не само за Вас, но и за Вашия любимец. Повече от 75 години Hill’s се грижи за здравето на домашните любимци.

Всяка храна Hill’s VET ESSENTIALS е с уникална формула, осигуряваща 5 незаменими ползи за здравето на Вашия любимец, и се предлага само във ветеринарните клиники. Висококачествената храна, заедно с редовните упражнения и прегледи при ветеринарния лекар, увеличават максимално шанса на домашните любимци да бъдат здрави и щастливи.

Произведено в Европа от изпитани съставки, подбрани от цял свят.

Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които надвишават стандартите на индустрията.

Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill’s VET ESSENTIALS, Вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината.

100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill’s. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.*

* Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

 

Други подходящи продукти

Храните Hill’s се предлагат в различни сухи и мокри варианти за специфичните нужди на Вашата котка, с разнообразни вкусове, които тя ще обикне.

 

Препоръчителни дневни дажби

Как да се адаптира дневната дажба на любимеца, за да поддържа  оптимално телесно тегло.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

  • Съобразете дажбите с цел поддържане на оптимално телесно тегло. При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар.
  • За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 дни.
  • Винаги оставяйте прясна вода за пиене!
  • Хранителните нужди на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.
  • Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци, за да избегнете риска от задушаване.
Телесно тегло (кг)Суха храна г
2 35
3 50
4 60
5 70
6 80
7 + 13 на кг

Състав

Висококачествен протеин и внимателно подбрани съставки.

СЪСТАВ: пилешки (14%) и пуешки дехидратиран протеин (общо птичи продукти 22%), царевично брашно, царевица, пивоварен ориз, животинска мазнина, целулоза, сушена цвеклова каша, минерали, хидролизиран животински протеин, дехидратиран протеин от риба тон, растително масло.

 

Средно съдържание на хранителни вещества и калории

3646 ккал/кг (365 ккал/100г)
Хранителни веществаСуха храна1
%
Протеин 34.7
Мазнини 18.9
Въглехидрати / NFE 32.4
Сурови влакнини 8.3
Калций 0.90
Калий 0.84
Натрий 0.33
Магнезий 0.067
Таурин 0.20
Витамин C 113 ppm
Витамин E 354 IU/kg
Общо омега-3 мастни киселини 0.29
Общо омега-6 мастни киселини 3.49
605080

Специфични референции

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.

Имате нужда от помощ ?

Свържете се с нас